Nordnetbloggen

Udvalgte bloggere

Niklas Odenwall

Landechef
35 artikler

Nordnet Danmark Landechef siden december 2016. Har været Country Manager i Nordnet Finland og før det Country Manager hos TeliaSonera Finans.

Per Hansen

Investeringsøkonom
466 artikler

Blogger om de finansielle markeder med udgangspunkt i den private investors virkelighed.

Shareville

Socialt forum
13 artikler

Shareville er et socialt forum, som gør det muligt at handle aktier og fonde og dele information på en helt ny måde. Som bruger har du mulighed for at se direkte ind i tusindvis af dygtige investorers depoter. Du kan følge de bedste, få opdateringer i realtid og handle direkte via dit Nordnet-depot.

Thorleif Jackson

Nordnet Ekspert
135 artikler

Blogger om fundamental aktieanalyse, investeringsteori, aktuelle investeringsidéer, langsigtet investering

Andre bloggere

Claus Hjort

Stifter ifta.dk
3 artikler

Blogger primært om TA – Teknisk Aktieanalyse. Markedspsykologi og Risikostyring.

Fabian Grapengiesser

CEO og grundlægger af Shareville
7 artikler

Jeg har længe arbejdet med forretningsudvikling, blandt andet som ansvarlig for netbanken og mobiludviklingen hos SEB. Jeg startede arbejdet med Shareville i slutningen af 2010.

Flemming Kozok

Aktiv investor
18 artikler

Blogger om tilgange til markedet med primært fokus på tankegange, strategier og muligheder relateret til den kortsigtede aktør.

Håkan Nyberg

Tidligere adm. Direktør
5 artikler

Adm. direktør for Nordnet i perioden 2012-2017. Tidligere adm. direktør for EnterCard International og chef for Swedbanks internetbank.

Helle Christiansen

Lektor og ejer af bloggen kvindeinvest.com
9 artikler

Jeg blogger om investeringer for nybegyndere.

Investtech

Investtech
9 artikler

Investtech blev etableret i 1997 og arbejder med forskning inden for behavioural finance. Forskningsarbejdet er støttet af Norges forskningsråd, og resultaterne anvendes i vores analyser, samt er publiceret i flere interessante forskningsrapporter. Her er flere analyser også blevet testet med meget gode resultater.

John Stihøj

Ejer af Aktieinfo.net
38 artikler

Blogger om aktier, tips og ideer om investering. Startede i 2001 aktieportalen Aktieinfo.net, en uafhængig udbyder af analyser af aktier og markedsforhold. Aktieinfo tilbyder en gratis aktieportal, men vores kerne er betalingsprodukter målrettet ”gør-det-selv-investorer” og andre med interesse for at investere og løbende følge udviklingen på de finansielle markeder

Kenneth Bon

Medstifter af hobbyinvestor.dk
2 artikler

Blogger om investering – primært i aktier - på hobby-/fritidsbasis samt om artikler, råd og anbefalinger målrettet investoren, der har investering som en fritidsbeskæftigelse.
Står bag hobbyinvestor.dk, som behandler (aktie)investering på et niveau, hvor alle kan være med.

Linnéa Schmidt

Privat investor
4 artikler

Brænder for at få flere kvinder (og mænd) at begynde sin investeringsrejse. Stifter af investeringsnetværket og facebookgruppen "Moneypenny - Kvinder som investerer" (ca 1900 medlemmer) og driver det svenske netværk Economista (ca 95 000 medlemmer) sammen med den svenske finansprofil Anna Svahn.

En helt almindelig investor, som skriver om det jeg synes er interessant når det kommer til investeringer, opsparing & privatøkonomi.

lurifax

Selvstændig
2 artikler

Som selvstændig har jeg svært ved at finde en pensionsopsparing til et rimeligt omkostningsniveau. Derfor har jeg valgt at investere selv. Jeg fokuserer på indeks enten i form af ETF'er eller indeksforeninger. Jeg vil give mine erfaringer videre på denne blog.

Mads Koch Petersen

HeyStocks.com
3 artikler

HeyStocks.com er en platform, der ved hjælp af kunstig intelligens giver aktier en score, og lader dig overvåge dine aktier med en utrolig præcision. Endvidere lader aktiescreeneren dig finde den næste vinderaktie baseret på dine egne brugerdefinerede kriterier.

Max Gandrup

Senior Product Advisor (landechef Danmark 2002-2016)
133 artikler

Blogger om børsrelaterede emner og tips til opsparing og investering.

Morten W. Langer

Chefredaktør på AktieUgebrevet
174 artikler

Corporate Governance, Investor Relations, Børsforhold, Analyse af større danske selskaber.

Nordnet Danmark

Nordnet
23 artikler

Nordnet Tech

Nordnets IT- og innovationsafdelinger
4 artikler

Ansatte i Nordnets IT- og innovationsafdelinger blogger om IT, teknik og innovation – bankverdenen fra et nørdet perspektiv.

Partner

Partner
4 artikler

Her blogger udbydere af finansielle produkter på Nordnets platform om investeringer, investeringsstrategier, produkt og meget andet.

Rasmus Sommerskov

Partner & Kommunikationsdirektør i Falcon Fondsmæglerselskab A/S
2 artikler

René Engell

Porteføljemanager i Falcon Fondsmæglerselskab A/S
8 artikler

Blogger om investering, herunder de psykologiske aspekter af aktiemarkederne, og er fascineret af, hvor emotionelt styrede og inefficiente aktiemarkederne i virkeligheden er.

www.falconinvest.dk

Steffen Jørgensen

Cand.merc.
11 artikler

Jeg blogger om investeringsideér for value-investorer, der søger det fantastiske selskab til en lav pris.

Team Next Nordnet

Nordnet Tech Team
5 artikler

Vi er udviklingsteamet bag Nordnets nye platform og app. Her kan du læse om vores arbejde, seneste nyt og vores erfaringer.

Transparent Banking

Ansatte på Nordnet
14 artikler

Transparent Banking-bloggerne har en gemmenskuelig agenda. Her kan du få indblik i, hvordan arbejdet med at blive mere transparent forløber, og samtidig kan du bidrage med dine refleksioner og ønsker.

Nyhedsbrev
Få inspiration, tips og nyheder direkte i din indbakke.
Tilmeld
Tilmeld
Vil du teste Nordnet Beta? Tilmeld dig her:
Tilmeld