Nordnetbloggen

Bliv inspireret af over 250.000 investorer på Shareville

For snart fire år siden lancerede vi vores netværk for investorer med interesse for opsparing og investeringer. Shareville er siden da blevet en stor succes. På nuværende tidspunkt har over 250.000 medlemmer i hele Norden oprettet en profil for at inspirere og blive inspireret af andre.

Med så mange medlemmer er der stor forskel på aktiviteten, nogle logger ind dagligt, mens andre bare holder sig opdateret et par gange om måneden. Det er nemt at komme i gang med at bruge Shareville og uanset, hvor aktiv du er, så kan du få glæde af mange af funktionerne.  Her kan du læse om nogle af de mest populære funktioner på Shareville.

Hvordan klarer jeg mig i forhold til andre?

Det vigtigste for alle, som investerer i aktier og investeringsfonde, er selvfølgelig at se deres penge vokse over tid. Selvom ens eget afkast er det vigtigste, så kan det være meget sjovt og lærerigt at se, hvordan man klarer sig i forhold til andre investorer. Shareville har et enkelt rating-system baseret på risikojusteret afkast. Det vil sige, hvor stort afkast har du i forhold til den risiko, du tager? Den første stjerne får alle, som har et positivt afkast. Den anden stjerne får du, når du præsterer bedre end halvdelen af medlemmerne på platformen. Og den tredje får du, når din portefølje er blandt de 10% bedste. Du kan se din nuværende rating af din portefølje ved at klikke på undermenuen ”Rating”.

Søg inspiration hos andre dygtige influencers

Blandt alle de mange medlemmer på Shareville kan det til tider føles svært at få et godt overblik. Derfor har vi udviklet en funktion, der hedder Topmedlemmer. Her kan du søge efter de porteføljer, du mener, er mest interessante for dig ud fra dine egne kriterier. Du kan eksempelvis søge på de medlemmer, der har haft det bedste afkast baseret på deres aktivitet og antal aktier i deres portefølje.

En af de nyere funktioner på platformen er portefølje-søgefunktionen, hvor du kan finde porteføljer baseret på samme kriterier som foroven, men du kan også finde porteføljer, som indeholder eller ikke indeholder bestemte aktier.

aktieportefølje shareville

Følg aktiedebatten på Shareville

Ønsker du at debattere med andre influencers, eller har du spørgsmål til aktier i din portefølje, så har du mulighed for at kontakte andre medlemmer. Under ”Aktivitet” kan du se de seneste debatter, her finder du også spændende grupper, du kan deltage i. De mest populære grupper lige nu er:

Køb og behold – langsigtet investor
Gruppen er for den langsigtede investor

SmallCap raketter med potentiale
Hvilken virksomhed er den nye Cbrain? Roblon? Northland resources?

Biotek
Den gruppe diskuterer Biotek/Life science

Hjælp til nye i investeringsverdenen
Her kan du få hjælp og svar fra rutinerede investorer

Sådan investerer de bedste 10% på Shareville

Med Shareville Relax får du adgang til topmedlemmernes 10 favoritaktier. Du får en samlet liste over de mest populære aktier blandt de 10% bedste medlemmer ud fra et risikojusteret afkast.

Her kan du sortere på hele Norden, men også på hvert af de respektive lande for at se, hvad de bedste 10% i hvert land har i deres portefølje. Du kan ligeledes vælge at se, hvad topmedlemmerne har købt og solgt den seneste måned.

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Efterlad en kommentar

avatar

Nyhedsbrev

Få inspiration, tips og nyheder direkte i din indbakke.

Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Nyhedsbrev.
Få inspiration, tips og nyheder direkte i din indbakke.Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.
Tilmeld
Tilmeld
Nyhedsbrev.

Få inspiration, tips og nyheder direkte i din indbakke.
Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.
Tilmeld
close-link