Nordnetbloggen
investtechPartner
Investtech

Norden top 10

Dette indlæg er markedsføring.

Norden top 10 – uge 27

Fredag d. 6. juli er der ni nye aktier i Norden top 10, som nu består av fem svenske, to norske, to danske og en finsk aktie.

Vi har rangeret de nordiske aktier ud fra vores tekniske analyser på mellemlang sigt. Dette udføres af Investtechs matematiske algoritmer, som blandt andet identificerer aktiens trender, støtte og modstand, formationer og volumenudvikling. Kun aktier med en omsætning på over 1 million euro i gennemsnit per dag i sidste måned er med. Analyserne er baseret på kvantitative forhold og skal anses som inspirationskilde og markedsføring.

1.  DOF ASA(DOF.OL) – 5. jul 2018. Seneste slutkurs: 7.94 (0)
DOF ASA har brudt den stigende trendkanal på mellemlang sigt, noget som i første omgang indikerer svagere stigningstakt. Har reageret tilbage efter et muligt falskt brud på en dobbelt-bund-formation. Etableret notering over 8.21 vil igen give nye positive signaler til aktien, mens brud på modsat side af formationen vil være et stærkt salgssignal. Aktien tester støtten ved cirka 7.80 kroner. Dette bør give en reaktion op. Et brud ned igennem 7.80 kroner vil udløse et salgssignal. Volumentoppe og volumenbunde korresponderer godt med toppe og bunde i kursen. Dette svækker trendbruddet. RSI-kurven viser en faldende trend, hvilket kan være et tidligt signal om indledning af en faldende trend. Aktien anses samlet set teknisk positiv på mellemlang sigt.
2.  ÅF(AFB.ST) – 5. jul 2018. Seneste slutkurs: 193.2 (1.3)
ÅF viser en stærk udvikling inden for en stigende trendkanal på mellemlang sigt. Dette signalerer øgende optimisme blandt investorerne og indikerer videre kursopsving. Har reageret tilbage efter bruddet på en rektangelformation. Der er støtte omkring 192, noget som åbner for gode købsmuligheder nu. Etableret brud under denne støtte vil imidlertid neutralisere købssignalet. Aktien nærmer sig støtten ved cirka 190 kronor, noget der kan give en reaktion op. Positiv volumenbalance indikerer, at køberne er aggressive, mens sælgerne er passive, og styrker aktien. Aktien anses samlet set teknisk positiv på mellemlang sigt.
3.  Dustin Group AB(DUST.ST) – 5. jul 2018. Seneste slutkurs: 84.4 (0)
Investorerne har over tid betalt stadigt højere priser for at købe sig op i Dustin Group AB, og aktien ligger i en stigende trendkanal på mellemlang sigt. Stigende trender indikerer, at virksomheden er inde i en positiv udvikling, og at købsinteressen blandt investorerne er stigende. Aktien har brudt op igennem modstanden ved cirka 83.00 kronor. Videre opgang er dermed signaleret, og der er nu støtte ved 83.00 kronor ved reaktioner tilbage. Aktien anses teknisk positiv på mellemlang sigt.
4.  Resurs Holding AB(RESURS.ST) – 5. jul 2018. Seneste slutkurs: 57.1 (0.85)
Resurs Holding AB ligger i en stigende trendkanal på mellemlang sigt. Stigende trender indikerer, at virksomheden er inde i en positiv udvikling, og at købsinteressen blandt investorerne er stigende. Aktien har givet købssignal fra glidende gennemsnit-indikatoren, og signalerer dermed videre opgang. Aktien har brudt op igennem modstanden ved cirka 56.40 kronor og videre opgang er dermed signaleret. Aktien anses samlet set teknisk positiv på mellemlang sigt.
5.  Balder B(BALDB.ST) – 5. jul 2018. Seneste slutkurs: 239.2 (0.8)
Balder B har brudt ned gennem bunden i en stigende trendkanal på mellemlang sigt. Dette signalerer i første omgang om svagere stigningstakt, eller indledning til en mere horisontal udvikling. Gav købssignal fra en rektangelformation ved bruddet op gennem modstanden ved 236. Videre opgang til 244 eller mere er signaleret. Aktien har støtte ved cirka 213 kronor. Volumen har tidligere været høj omkring kurstoppe og lav omkring kursbunde. Dette svækker trendbruddet. Aktien anses samlet set teknisk positiv på mellemlang sigt.
6.  Orsted A/S(ORSTED.CO) – 5. jul 2018. Seneste slutkurs: 400 (6)
Orsted A/S ligger i en stigende trendkanal på mellemlang sigt. Det viser, at investorer over tid har købt til stadigt højere kurser for at komme ind i aktien og indikerer en god udvikling for virksomheden. Har nået objektivet ved 406 efter brud på en omvendt-hovede-og-skuldre-formation. Kursen er nu faldet noget tilbage, men formationen indikerer videre opgang. Aktien ligger mellem støtten ved cirka 380 kroner og modstanden ved cirka 415 kroner og etableret brud på et af disse niveauerne vil signalere videre retning. RSI-kurven viser en stigende trend, hvilket understøtter det positive trendbillede. Aktien anses samlet set teknisk positiv på mellemlang sigt.
7.  Tele2 B(TEL2B.ST) – 5. jul 2018. Seneste slutkurs: 105.45 (0.85)
Tele2 B ligger i en stigende trendkanal på mellemlang sigt. Dette signalerer øgende optimisme blandt investorerne og indikerer videre kursopsving. Aktien tester støtten ved cirka 105 kronor, noget der kan give en reaktion op. RSI-kurven viser en faldende trend – noget som er et tidligt signal om mulig drejning ned, også i kursen. Aktien anses samlet set teknisk positiv på mellemlang sigt.
8.  Outotec Oyj(OTE1V.HEX) – 5. jul 2018. Seneste slutkurs: 6.6 (0.13)
Investorerne har over tid betalt stadigt højere priser for at købe sig op i Outotec Oyj, og aktien ligger i en stigende trendkanal på mellemlang sigt. Stigende trender indikerer, at virksomheden er inde i en positiv udvikling, og at købsinteressen blandt investorerne er stigende. Aktien tester støtten ved cirka 6.54 euro. Dette bør give en reaktion op. Et brud ned igennem 6.54 euro vil udløse et salgssignal. RSI er under 30 efter kursnedgangen de sidste uger. Aktien har et negativt momentum og fare for videre nedgang. Aktien anses samlet set teknisk positiv på mellemlang sigt.
9.  Bang & Olufsen AS(BO.CO) – 5. jul 2018. Seneste slutkurs: 148 (7)
Bang & Olufsen AS har brudt den stigende trendkanal på mellemlang sigt, noget som i første omgang indikerer svagere stigningstakt. Aktien har brudt et modstandsniveau på kort sigt og givet købssignal fra kortsigtet trading range. Aktien har støtte ved cirka 134 kroner og modstand ved cirka 188 kroner. Volumen har tidligere været høj omkring kurstoppe og lav omkring kursbunde. Dette svækker trendbruddet. Aktien anses samlet set teknisk positiv på mellemlang sigt.
10.  SpareBank 1 SR-Bank ASA(SRBANK.OL) – 5. jul 2018. Seneste slutkurs: 89.9 (0.2)
SpareBank 1 SR-Bank ASA har brudt ned gennem bunden i en stigende trendkanal på mellemlang sigt. Dette signalerer i første omgang om svagere stigningstakt, eller indledning til en mere horisontal udvikling. Glidende gennemsnit-indikatoren har udløst købssignal. Dette signalerer isoleret set videre opgang, men trægheden i indikatoren gør at man ofte går glip af en stor del af opsiden. Aktien har brudt op igennem modstanden ved cirka 88.70 kroner. Videre opgang er dermed signaleret, og der er nu støtte ved 88.70 kroner ved reaktioner tilbage. RSI over 70 viser, at momentummet i aktien er stærkt positivt på kort sigt. Investorer er stadig gået op i pris for at få købt aktien – noget som indikerer stigende optimisme, og at kursen vil fortsætte op. Aktien anses samlet set teknisk positiv på mellemlang sigt.

God weekend!

Med vennlig hilsen

Espen Grønstad

Få gratis adgang til Investtechs analyser i 14 dager >>

Følg dine aktier med Investtech hos Nordnet >>

Følg dine aktier med Investtechs app >>

. . . . .

Investtech gjør teknisk analyse av alle aksjer for deg!

Analyserne er udarbejdet af Investtech.com AS («Investtech») i henhold til Investtechs retningslinjer og disclaimer. Analyserne skal anses som inspirasjonskilde og markedsføring, og bygger på kilder som Investtech anser som troverdige. Investtech garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysen. Eventuell eksponering i henhold til signalene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors regning og risiko. Investtech er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som oppstår som en følge av bruk av Investtechs analyser. Opplysninger om eventuelle interessekonflikter vil alltid fremgå av analysen. Ytterligere informasjon om Investtechs analyser finnes på www.investtech.com/disclaimer.

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Efterlad en kommentar

avatar

Nyhedsbrev

Få inspiration, tips og nyheder direkte i din indbakke. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.
Tilmeld

Nyhedsbrev
Få inspiration, tips og nyheder direkte i din indbakke.

Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.
Tilmeld
Tilmeld
Nordnets nyhedsbrev

Få inspiration, tips og nyheder direkte i din indbakke.
Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.
Tilmeld
close-link