Nordnetbloggen

Agillics kvartalsmeddelelse sender aktien i vejret

Dette indlæg er markedsføring.

Agillic har offentliggjort sin første kvartalsmeddelelse efter aktien blev optaget til handel på Nasdaq First North Copenhagen i marts 2018.

Kvartalsmeddelelsen viser vores aktionærer og markedet, at vi er i stand til at holde vores løfter: Vi har lovet vækst, og det leverer vi. Abonnementsomsætningen, udtrykt som annual recurring revenue (ARR), er steget med 51 % til 35 millioner kr. ved udgangen af første kvartal af 2018 mod 23 millioner kr. ved udgangen af første kvartal 2017.  Det belønnede markedet i timerne efter offentliggørelsen af kvartalsmeddelelsen med en stigning af Agillic-aktien på 9 %.

Vi genererer ikke overskud, men det følger planen: Det koster at vokse. Vi har hentet forstærkninger ind til holdet blandt andet Christian Tange som ny CFO og Thomas G. Andersen som salgsdirektør, der begge bidrager med væsentlige erfaringer, der støtter op om Agillics ambitioner.

En stribe nye kunder er gået ombord på Agillic-platformen, herunder møbelkæden Bolia, den skandinaviske tøjkoncern Varner, byggemateriale-grossisten AO og hjælpeorganisationen Røde Kors. Derudover har vi indgået langsigtede kontraktfornyelser, og der er et stigende antal kunder, der er interesserede i at arbejde med Agillics AI-modeller. Når vi om et øjeblik kan offentliggøre resultaterne fra kunder, der har anvendt AI og machine learning i deres kommunikation, forventer jeg, at det skaber yderligere interesse for vores løsning.

Vi har sat nogle skrappe mål for os selv, og jeg har tidligere sagt, at vi vil arbejde, så blodet sprøjter fra neglene. Men selvom vi har travlt, så holder vi fokus på kvalitet og udvikling, så vi fortsat bidrager til, at vores kunder når deres forretningsmål. Det er, når alt kommer til alt, tilfredse kunder, der sikrer Agillics succes og fortsatte vækst. Efter Agillic er optaget til handel, så er ansvaret overfor kunderne også et ansvar over for vores aktionærer. Det gode resultat, vi er i stand til at fremlægge, reflekterer derfor også, at vi er i stand til at arbejde hårdt og dedikeret. Det ligger ganske enkelt i Agillics DNA.

Læs Agillics kvartalsmeddelelse her, hvor du udover de finansielle tal også kan få et indblik i Agillics forretning. Du kan også se webcast, hvor CEO Jesper Valentin og CFO Christian Tange gennemgår kvartalsmeddelelsen.

Du er velkommen til at kontakte CEO Jesper Valentin på jesper.valentin@agillic.com og +45 6093 3630, hvis du har spørgsmål vedrørende kvartalsmeddelelsen.

Partner
PartnerPartner
Partner

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nyhedsbrev

Få inspiration, tips og nyheder direkte i din indbakke.

Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Nyhedsbrev.
Få inspiration, tips og nyheder direkte i din indbakke.Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.
Tilmeld
Tilmeld
Nyhedsbrev.

Få inspiration, tips og nyheder direkte i din indbakke.
Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.
Tilmeld
close-link