Nordnetbloggen

Afsnit 25 af #Investeringspodcasten om nøgletal

I dette 25. jubilæumsafsnit af #Investeringspodcasten kommer Hansen og Larsen vidt omkring betydningen og den optimale brug af selskabernes nøgletal. Et af de mest populære nøgletal er P/E-værdien, men hvor meget siger den i sig selv om potentialet i en aktie?

Ugens afsnit byder også på en helt speciel jubilæumsafslutning. Se med på vores YouTube eller find podcasten på Spotify, iTunes – eller der hvor du lytter til podcasts.

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste Mest populære
Se alle kommentarer
Mads Sørensen
Mads Sørensen
2020-08-07 16:32

super godt program til at få trukket de overordene linje…

Per Hansen
Svar til  Mads Sørensen
2020-08-10 08:44

Hej Mads

Vi tilstræber at veksle mellem det aktuelle og mere varige for at dække mest muligt for flest mulige. Tak for din kommentar:-)

Med venlig hilsen
Per

Nyhedsbrev

Få inspiration, tips og nyheder direkte i din indbakke.

Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Nyhedsbrev.
Vil du have inspiration til dine investeringer?

Ved at give samtykke til at modtage løbende kommunikation fra os, får du mulighed for at få inspirerende tips om bl.a. relevante investeringsmuligheder, børsnoteringer, webinarer, markedstrends og pension.Jeg bekræfter, at jeg gerne vil modtage tips, inspiration og nyheder fra Nordnet. Herunder nyhedsbreve, information om tilmelding til webinarer samt spændende information omkring investering, pension, kreditmuligheder og nye produkter. OBS! Du kan altid trække dit samtykke tilbage ved at klikke på Afmeld i bunden af mailen. Vil du vide mere om, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.
Tilmeld
Tilmeld