Nordnetbloggen

Afsnit 21 af #Investeringspodcasten om risikoen for negativt afkast de næste 12 måneder

Find også ugens afsnit på iTunesSpotifyYouTube eller der, hvor du lytter til podcasts.

Citigroup blev tidligere på ugen citeret for at sige, at der er 80 procent risiko for negativt afkast de næste 12 måneder. Men hvad betyder det? Hvor realistisk er det? Og hvis det bliver tilfældet, hvordan kan som investor så finde vækstsporet i stedet for recessions-sporet?

Tech-aktierne har under coronakrisen været på lidt af et kursridt, og i sær Tesla har de seneste måneder ramt et niveau, der gør aktien fem gange større end siden noteringen. Men hvad er den store stigning et udtryk for? Er Tesla en bilfabrikant eller en software-aktie?

Hansa Biopharma er ikke en tech-aktie men en pharma-aktie, som også har klaret sig usandsynligt godt på markedet den seneste tid. Det samme er tilfældet for danske Genmab, der er en gammel kending, men under coronakrisen virkelig har fået fart på.

Sidst men ikke mindst giver Hansen og Larsen dig et indblik i den forestående regnskabssæson.

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer

Nyhedsbrev

Få inspiration, tips og nyheder direkte i din indbakke.

Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Nyhedsbrev.
Vil du have inspiration til dine investeringer?

Ved at give samtykke til at modtage løbende kommunikation fra os, får du mulighed for at få inspirerende tips om bl.a. relevante investeringsmuligheder, børsnoteringer, webinarer, markedstrends og pension.Jeg bekræfter, at jeg gerne vil modtage tips, inspiration og nyheder fra Nordnet. Herunder nyhedsbreve, information om tilmelding til webinarer samt spændende information omkring investering, pension, kreditmuligheder og nye produkter. OBS! Du kan altid trække dit samtykke tilbage ved at klikke på Afmeld i bunden af mailen. Vil du vide mere om, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.
Tilmeld
Tilmeld