Nordnetbloggen

15. afsnit af #Investeringspodcasten om valueaktier, bilfabrikanter og fremtidens brændstof

15. afsnit af #Investeringspodcasten ser på det comeback, der er kommet til valueaktier, herunder bilfabrikanter som Daimler-Benz, BMW og Volkswagen. Snakken går også på Tesla, der har sat agendaen for fremtidens brændstofsnak.

Herudover ser Hansen og Larsen på aktiemarkedernes forholdsvis store kursstigninger taget Coronakrisen i betragtning, specielt i “Medico Valley”, hvor selskaber som blandt andre Genmab, Novo Nordisk og Coloplast afsætter produkter trods ydre omstændigheder.

Herudover ses et mindre prispres på olie ledet af den store vækst i transport, der ikke kræver offentlig transport, under epidemier som den vi ser nu. Kan olieprisen være på vej mod de 40 dollar efter det store fald tidligere på året?

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Mest populære
Se alle kommentarer
René Bartholdi
René Bartholdi
2020-05-30 10:47

Hvorfor kan det kun afspilles p Soundcloud. Orker ikke at skulle have endnu mere lort på min mobil

Nyhedsbrev

Få inspiration, tips og nyheder direkte i din indbakke.

Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Nyhedsbrev.
Vil du have inspiration til dine investeringer?

Ved at give samtykke til at modtage løbende kommunikation fra os, får du mulighed for at få inspirerende tips om bl.a. relevante investeringsmuligheder, børsnoteringer, webinarer, markedstrends og pension.Jeg bekræfter, at jeg gerne vil modtage tips, inspiration og nyheder fra Nordnet. Herunder nyhedsbreve, information om tilmelding til webinarer samt spændende information omkring investering, pension, kreditmuligheder og nye produkter. OBS! Du kan altid trække dit samtykke tilbage ved at klikke på Afmeld i bunden af mailen. Vil du vide mere om, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.
Tilmeld
Tilmeld