Nordnetbloggen

100.000 aktive kunder i Danmark

Mens mange knap havde fået fejet de sidste nytårsraketter op fra fortovet og fået has på de værste tømmermænd, kunne vi hos Nordnet byde kunde nummer 100.000 velkommen.

Nordnets danske rejse startede for 18 år siden, hvor første skridt var at tilbyde danskerne aktiedepoter uden depotgebyrer og med en fast lav kurtage. Senere hen er det også blevet muligt at investere pensionen – igen uden faste gebyrer.

De nye kunder er kommet til i en jævn strøm de seneste år. Sidste år voksede Nordnets kundebase med hele 18 %, mens tallet for 2017 var 24 %.

Det har vores kunder tilfælles: 

De ser ud over landegrænserne. Godt 40% af vores kunder gennemfører deres handler på udenlandske børser. Det giver mulighed for at investere i sektorer, som ikke findes i Danmark eller ikke er lige så udviklede her.

De benytter kurfald til at købe op. Når store, velrenommerede selskaber falder i kurs, køber Nordnets kunder stort ind. Hvis aktiekursen stiger igen, sælger de og tager gevinsten hjem. Det var tydeligt, da der var kursfald i f.eks. Danske Bank, Ambu og Pandora i det forgangne år.

De er helt vilde med Novo Nordisk, som de sidste mange år har været den mest handlede aktie. Men også Vestas er noget af en aktie-darling, dog tabte vindmøllegiganten sin andenplads i 2018, hvor den blev overhalet af Pandora – skarpt forfulgt af Danske Bank på fjerdepladsen. Danske Bank er dog den netto mest købte aktie, hvilket tydeligt viser, at kunderne ser opkøbsmuligheder ved kraftige kursfald.

Og så er de ikke mindst ret betydningsfulde på Københavns Fondsbørs. Ser man bort fra de såkaldte anonyme mæglere (generelt udenlandske investeringsbanker), gennemfører Nordnets kunder så mange handler på Københavns Fondsbørs, at Nordnet er den næststørste mægler målt på antal handler i Danmark. Det er kun Danske Bank, der er større.

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

3
Efterlad en kommentar

avatar
nyeste ældste mest populære
Gæst
Gæst

Nordnets kunder “benytter kursfald til at købe op. Når store, velrenommerede selskaber falder i kurs, køber Nordnets kunder stort ind. Hvis aktiekursen stiger igen, sælger de og tager gevinsten hjem,” siger du. Det er da meget dumt af dem. Langt de fleste private kunder taber penge på den strategi, men banken tjener selvfølgelig godt på det. Stort set alle aktive danske Nordnet kunder tabte penge sidste år? Jeg vil da tro, at Nordnets platform, som frister kunderne til at have en al for høj omsætning i deres depoter, var en medvirkende årsag til det dårlige resultat. Lad os se noget… Læs mere »

Gæst
Gæst
Har prøvet i 2007 at have en god kursstigning på alle mine aktier,men fik ikke solgt inden krisen i 2008 og det tabte er ikke kommet ind igen,så det er ikke altid at det passer med at bare beholde aktier så skal de nok stige igen,jeg tro verden er blevet en anden end for bare 10år siden,har kikket på Mærsk B.aktie den e nu på samme kurs som for 19 år siden,så jeg tro det er klogt at tage gevinst en gang imellem.
Gæst
Gæst
Pudsigt at se, hvordan antallet af “thumb up” og “thumb down” først går op og derefter ned på Nordnetbloggen. Var det ikke nemmere for banken bare at blokere alle “thumb up” ved negative kommentarer? Og ligesom ved indlæggene så kunne man også udelukke “thumb down” ved de positive kommentarer. 🙂

Nyhedsbrev

Få inspiration, tips og nyheder direkte i din indbakke.

Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Nyhedsbrev.
Få inspiration, tips og nyheder direkte i din indbakke.Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.
Tilmeld
Tilmeld
Nyhedsbrev.

Få inspiration, tips og nyheder direkte i din indbakke.
Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.
Tilmeld
close-link