Nordnetbloggen

1 million investorer har nu valgt Nordnet

Jeg er stolt over at kunne fortælle, at der nu er 1 million investorer på tværs af Norden, der har valgt Nordnet som bank for deres opsparing og investeringer. Det er en stor milepæl for os her i Nordnet, og for mig også et godt billede af, at vores ambition om at gøre investering og opsparing tilgængeligt for alle er noget, som taler til rigtig mange mennesker. Her i Danmark har vi i dag 140.000 kunder – det er en tilvækst på hele 40 pct. – blot siden starten af 2019.

Nordnet startede i en loftslejlighed i Stockholm i 1996. Ambitionen var at udfordre en ikke særlig kundevendt finansbranche til noget, som var langt mere tilgængeligt og relevant. Og i 2001 startede Nordnet så småt op i det danske marked fra en lejlighed i København. I begyndelsen bestod vores tilbud af elektronisk aktiehandel til lave omkostninger, men i de efterfølgende år har vi både lanceret pension, et bredt udvalg af fonde med rabat, vores Månedsopsparing med gratis kurtage, porteføljelån og mange andre tilbud, som ikke tidligere har været tilgængelige for den almindelige danske investor. I de forløbne år er opsparingsmarkedet generelt blevet mere transparent, og konkurrencen har været stigende. Det er i al beskedenhed i mit perspektiv en udvikling, som Nordnet har været med til at skubbe på.

Her og nu er det udfordrende tider for alle os, der investerer i aktier og investeringsfonde. I Nordnet er det vores klare ambition at klæde dig bedst muligt på i forhold til markedsudviklingen og løbende give dig relevante ideer og indspark til, hvordan du kan agere som investor i en periode, hvor udviklingen på aktiemarkedet er langt mere usikker end ellers. Samtidig lægger vi os i selen for, at vores platform skal være både tilgængelig og stabil i en periode med ekstraordinær høj aktivitet og heraf følgende pres på systemerne.

Hermed en stor tak til de medarbejdere, som har udviklet Nordnet fra en lille svensk internetmægler til en nordisk digital bank. Og en mindst lige så stor tak til alle vores 1 million kunder for den tillid I viser os ved at placere jeres opsparing hos os og for hver dag at udfordre os med spørgsmål, nye ideer og feedback. Sammen med jer er vi godt på vej til at bygge det nye Nordnet.

Venlig hilsen
Anne Buchardt
Landechef Danmark

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer

Nyhedsbrev

Få inspiration, tips og nyheder direkte i din indbakke.

Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Nyhedsbrev.
Vil du have inspiration til dine investeringer?

Ved at give samtykke til at modtage løbende kommunikation fra os, får du mulighed for at få inspirerende tips om bl.a. relevante investeringsmuligheder, børsnoteringer, webinarer, markedstrends og pension.Jeg bekræfter, at jeg gerne vil modtage tips, inspiration og nyheder fra Nordnet. Herunder nyhedsbreve, information om tilmelding til webinarer samt spændende information omkring investering, pension, kreditmuligheder og nye produkter. OBS! Du kan altid trække dit samtykke tilbage ved at klikke på Afmeld i bunden af mailen. Vil du vide mere om, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.
Tilmeld
Tilmeld